Welkom


Een vrij paard, in vertrouwen zijn leidende mens volgend

In harmonie ontspannen rijden op kleine hulpen

 Balans ligt in de combinatie van gevoel en techniek

 


Wegens gezondheidredenen is instructie en training van Equi Libra eind 2016 beëindigd.  

 

Voor informatie over de methode Effectieve Hulpen, advies of een Bach Bloesem behandeling kunt u mailen naar waterstroom84@gmail.com

Naast Equi Libra bestond de webwinkel Pendula. Nog steeds zijn er producten als bitloze hoofdstellen en natuurlijke producten van FRA verkrijgbaar met hoge korting.

Equi Libra bood een holistische manier van omgang met paarden, waarbij persoonlijke ontwikkeling en daarmee natuurlijk leiderschap voor je paard centraal stond. 

De methode Effectieve Hulpen heeft intentie en energiesturing gecombineerd met biomechanica als basis. Uitgangspunt is dat de hulpen ontstaan door in het ruiterlichaam de spieren en houding aan te nemen die het paard nodig heeft voor de gevraagde oefening. Rijden op de zit krijgt daarmee een nieuwe dimensie

 


Boek Effectieve Hulpen


Momenteel wordt er geschreven aan twee boeken voortvloeiend uit het werk van Equi Libra. Hiermee wordt zowel de achtergrond en technische kant van Effectieve hulpen, als het holistisch stuk met de vier pijlers fysiek, mentaal, emotioneel en energetisch op zowel paard- als humaan niveau behandelt.