Welkom


Een vrij paard dat in vertrouwen zijn leidende mens volgt

In harmonie ontspannen rijden op kleine hulpen

 Balans ligt in de combinatie van gevoel en techniek

 


Ontspannen  samenwerken  met  een soepel  paard,  zonder  strijd?

Equi Libra voor instructie, training en advies

 

Equi Libra biedt een gedegen basis om paardenmens of ruiter te worden. Een goed contact naast het paard en een correcte, ontspannen zit te paard. Plezier voor twee!

De ruiter geeft aan wat de hulpvraag is en aan de hand van een duidelijk plan wordt doelgericht gewerkt. Hierbij is een combinatie van verschillende methodes mogelijk. 

Equi Libra biedt lessen voor jong en oud. Voor problemen, training maar ook een uur ontspannen rijden. Bij u op stal of bij Equi Libra. 

Equi Libra werkt zowel vanaf de grond als te paard, met de juiste balans tussen gevoel en techniek. Veschillende methodes worden gecombineerd: Klassieke Dressuur volgens Duitse leest, Centered Riding, dubbele longe, rechtrichten aan de hand, zitles, grondwerk, TTEAM en TTOUCH en Bach Bloesems. Ook voor persoonlijke ontwikkeling op basis van ACT en The Work.

 


Nieuwe situatie Equi Libra

INSTRUCTEURS IN OPLEIDING

Wegens gezondheid van Mariska Roelofsen, eigenaar en trainer / coach van Equi Libra, zijn er op het moment beperkt lessen en coachsessies. Sabrina Wilbrink en Cynthia Veekens zitten nu in het leertraject tot instructeur Effectieve Hulpen. Voor hun praktijkuren geven zij bestaande klanten tegen gereduceerd tarief les. Zowel de instructeurs io als de klanten krijgen hierbij feedback en ondersteuning van Mariska. Beide instructeurs io zullen na hun examen voor Equi Libra werken.

 

Wil je meer informatie of een proefles bij een instructeur io, kan je een mail sturen naar librabalans@gmail.comLOCATIE GEZOCHT

Wegens het afbranden van de vorige locatie, staan de paarden van Equi Libra tijdelijk in pension in Doorwerth. Voor bijrijders een prachtplek: meteen aan het bos met kilometers ruiterpaden en de pensionstal beschikt over een binnenbak.

Helaas kunnen hier geen workshops of lessen aan klanten gegeven worden.

Daarom is Equi Libra per direct op zoek naar een geschikte locatie waar niet alleen de paarden maar ook alle bezoekers zich thuis voelen.  LEASEPAARDEN 

Equi Libra beschikt over instructiepaarden, geschikt voor lease. Behalve zelfstandig genieten van 'jouw' paard krijg je ook les in alle methodes en begeleiding in je eigen persoonlijke ontwikkeling. Zie in het menu het kopje "Instructiepaarden". Op Facebook vind je meer foto's van de paarden en activiteiten